KØR MED ATOMATGEAR

 SUSANNE: 51 53 62 04 
 PETER: 51 53 62 06 

Grib Chancen og imødekom fremtiden
Samt modtag en værdikupon på 1500,-

Hvis du som førstegangs erhverver tager kørekort i en automatgearet bil, kvittere vi med 1 kørelektion, samt leje af bil til køreprøven, ved opgradering til manuelt gear, som har en værdi af 1500,- 

Hvad betyder det for mig at tage kørekort i en automatgearet bil?

Det betyder at den dag du består, og modtager dit kørekort, vil der på kortet blive skrevet “kode 78”. Dette er en betegnelse for at du har taget kørekort i en automatgearet bil, og derfor ikke må køre i en manuelt gearet bil, endnu.

For med den værdikupon som følger med dit kørekort, giver vi 1 kørelektion, samt leje af bilen til køreprøven, så du kan komme tilbage til os og fjerne kode 78, hvis dette er et behov.

Der er et prøvegebyr på 280,- til Færdselsstyrelsen, som er egen betaling.

Hvordan fjerner jeg kode 78, så jeg må køre manuelt gear?

Det gør du ved at tilmelde dig et tillægs kursus ved os, for at tage køretime og køreprøve, i manuelt gearet bil. Der er ikke nogen krav for hvor mange køretimer du skal have, inden du går til køreprøve, men du skal selvfølgelig kunne betjene en manuelt gearet bil.  

Hvad er fordelen ved at tage kørekort i en automatgearet bil?

Betjeningen af en automatgearet bil er nemmere, da du slipper for kobling og gear. Dette gør at man kan have mere fokus på selve kørslen og trafikken, frem for gearstangen. Derved vil vi vurdere at man bruger de 16 kørelektioner mere effektivt på at færdes i trafikken, frem for at betjene bilen. 

Derudover vil vi i fremtiden skulle sige helt farvel til manuelt gear, da hybrid og el-biler er automatgearet. 

Desuden arbejder Færdselsstyrelsen og Kørelærebranchen på at fjerne kode 78, så du som billist ikke skal tage hensyn til om du er betinget af kode 78.

Kontakt os hvis du synes det lyder interessant, eller du har spørgsmål til ovenstående.